2015. szeptember 24., csütörtök

Most az olvasó ír



Kedves Olvasóim!

   Sajtos Tamás vagyok, de gondolom, aki olvas, az tudja. Kicsit több mint egy éve csinálom ezt a blogot. Élvezem? Igen, nem rossz, de ami a legjobban motivál benne az az, hogy csak az írásaimmal, sok embernek mosolyt tudok csalni az arcára, mert mondjuk ki az igazságot, sok érdekes és fura dolog történik velem. Ez az egyik, a másik fontos dolog, hogy van egy barátom aki eljött a hazájából és csupasz seggel új életet kezdett a UK-ben, a blognak köszönhetően semmilyen váratlan dolog nem érte, mert tanulva az írásaimból, hogy hogyan kell bankolni, vagy hogyan kell a Insurance számot kérni, sikeresen gondok nélkül megtörténtek. Ennek örülök, legalább ennyi értelme volt, de most válasz lépés előtt állok…
   Nem akarom abbahagyni, de tényleg nem könnyű. Eljutottam arra a szintre, hogy mostmár annyira nincs időm esténkét ezzel foglalkozni, hogy elhatároztam, hogy igyekszek heti egyszer, vasárnaponként új dolgot írni. Ha van erőm és megy az írás, akkor nem csak egy, hanem kettő témát is megírok.

   Nem akarom abbahagyni, mert a statisztikai adatok szerint nem kevesen olvassák, de nem tudom kik olvassák, idegen személyek akik tanulnak Skóciáról, Pszichológusok akik látják egy rumos elme gondolatait vagy maga az FBI, mert az USA-bol nem kevesen követnek.



Statisztika 

 Most pedig megragadnám az alkalmat és szeretnélek megkérni benneteket, ha tetszik a blog és szeretnétek, hogy folytassam, akkor kérek, írjatok rám a következő e-meil címre: blog.tamas.sajtos@gmail.com

   Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy 1-2 sorban mutatkozzatok be nekem, persze itt azokra gondolok akik idegenek számomra, azaz sosem találkoztunk és a blogot vagy megtalálta az interneten vagy valamelyik ismerősöm ajánlotta. Írjátok le, hogy mi tetszik a blogban, mi az, amiért olvassátok és, hogy folytassam vagy ne? Magatokról ugye 1-2 sort, kik vagytok, honnan, hány évesek vagytok meg ilyenek.

   Köszönöm nagyon, most hagyom ezt a dolgot 1-2 hétig és majd látjuk, hogy lesz-e folytatás vagy nem! De szeretném megköszönni nektek, hogy eddig is olvastatok és támogattatok. Legyetek jók, remélem folytatjuk, mert vannak érdekes dolgok!