2015. március 22., vasárnap

26 lettem én



   December! Mennek a dolgok szépen előre, kislány, munka, születésnap… Igen-igen születésnap, bakker! De semmi sem olyan könnyű, mint ahogyan azt képzeljük, vagy szeretnénk, hogy az legyen! Ha az ember másokkal is lakik, együtt akkor bizony kompromisszumokat kell kötni és alkalmazkodni kell, de ugyan ez elvárható a másik fél esetleg felek részéről is. Nem mindig szokott ez összejönni, de most miért is panaszkodjak, eddig mindig minden lakótársammal sikerült kijöttéi. Miért? Egyszerű, nem mondom, hogy hatalmas igényű ember vagyok, szeretem a jó dolgokat és néha a magányt, küzdök érte, hogy legyen saját lakás, saját normális szoba illetve rendszer. Ami még most nincs, meg az meglesz a jövőben, én nem félek, célok vannak és el is fogom őket érni. Szóval, amíg tudom, hogy éppen nem olyan szuper minden, mert egy konyhában lakok, vagy egy átjáró szobában, akkor sem keseredek, mert ez csak átmeneti állapot és ki fogok belőle jutni. Így akik velem együtt laknak, hozzájuk toleráns vagyok és odafigyelek, ugyanis én tudom, hogy előbb vagy utóbb, de általában előbb én innen, vagy onnan dobbantani fogok, én csak nagy mosollyal és hangos „Jó Szerencsét!”-el búcsúzok el, hanem boldogan is! Bye-bye! 
   A kislánnyal alakulnak a dolgok, élvezem az egészet, egész héten csak chat-elés, várakozás, mikor jön már el az a nyavalyás hétvége, hogy lássuk egymást. Végre itt van és el is megyünk moziba. Én mind mindig Úr vagyok, fizetek mindent és illedelmesen előreengedem mindenütt illetve az ajtót is nyitom neki. Érzi, hogy egy igazi lovag vagyok! Nem egyszerű, hisz az első találkozás után csak annyit mondott, hogy ki ez a….! Heh, most dolgozni kell az ügyön! Ok, mozi, azt se tudom miről szolt a film, amúgy érdekes volt,d e inkább csak őt figyeltem, ej, ej… Filmnek vége és természetesen hazakísértem, nehogy valami történjen vele ebben a biztonságos városban. Téma persze a testépítés és a női fitness. magyarázza, hogy neki, milyen szuper kis shakere van amiben vannak beépített tároló rekeszek, így magaddal tudod vinni a vitaminokat és még további egy adag fehérjét. Ohh, de jó, sosem láttam még ilyet! Nem? Nem! Ezt úgy hívják, hogy smart shaker. Szuper! Nem jössz fel megnézni? DE! :) :) :)

   Régebben a bélyeggyűjteményünket vagy a kosaras kártyák miatt hívtuk fel az embereket! Mi a következő? Az új bejárónőm vagy a BMW… HAHA! Nem mesélek tovább, mindenkinek a fantáziájára bízom a dolgokat, de mielőtt mindenki valami rossz dologra gondolna, ki kell kötnöm, hogy egy GENTLEMAN vagyok! :)

    Szeretek nála lenni, mert van saját kis külön bejáratú szobája, és érzem azt, hogy pár hét múlva itt a karácsony és megyek haza három hétre. Az idő alatt meg ne fogom szegényt látni, szóval most igyekszek minden időmet vele tölteni! Fraser azt kérdezi, hogy mikor fogom feleségül venni? Mondom, ember miért kérdezel ilyet? Mire csak annyit válaszolt, hogy csak egy hete ismerem, de már oda költöztem hozzá! Micsoda? Miért? Mert átvittem öltönyömet meg van egy fogkefém és egy tusfürdőm nála? Miért van más cuccod amúgy? Nincs! Basszus tényleg odaköltöztem… Mindegy jó nála lenni, mert nálam az én lakasomban éppen áll a bál! Miért is? Mert Pisti és Judit meghívták az Anyukájukat szóval most a két anyós ott vert tanyát mi a lakásunkban a következő egy hétre. Nincs is baj ezzel, nagyon szuper dolog az ilyen. De én igen korán kelek, ők meg az első napokban kicsit hangosak voltak. Nem mehetek ki, hogy kérem, fejezzék be a mulatozást, mert én nem tudok aludni! Ez egy hét, ki kell bírni és minden visszatér a régi kerékvágásba! Most még ágyam sincs, mert, az én nagy franciaágy matracomat bevitték Pistiék a konyhába és a két anyuka most azon alszik. Cserébe, amiért jó fej vagyok én kaptam egy katonai priccset, ami annyira kényelmes, hogy már komolyan gondolkodtam rajta, hogy megyek inkább a háborúba! Ej, a hátam! Szóval mindenkinek jobb az, ha én most ezen az egy héten nem otthon alszok! Eleve jó ez így, én egy csodás, csinos lánykával alszom, Pistiék meg nem aggodnak, hogy zavarnak engem. De a hangzavar napról napra alábbhagyott, mert a mindennapi kirándulás és a töltött káposzta főzés kimerítette a „fiatalos” anyukákat. Mi még a kis gond, hát az én születésnapom, Pisti tudja, milyen vagyok a bulik terén, nálam nincs mellébeszélés, ha csinálni kell, akkor csinálni kell! Szépen megkért, hogy ne a lakásban rendezzek bulit, és ha reggel jövök haza, akkor ne csináljak rendezvényt a konyhában. Hűha, én ilyen lennék? 26 éve koromra anarchiát akarok! 

   Közeledik a hétvége és közeledik a születésnapom is. Az első személy, aki felköszöntött az persze a mellettem fekvő hölgyemény volt, akitől egy nagyon szuper kis ajándékot is kaptam, egy olyan bögrét, aminek a belsejében van egy kis propeller így sosem kell kanalat használnom, hogy felkavarjam a kávémat vagy a teámat! Basszus, ez olyan szuper! Volt is menőzése vele a cégnél, nem mellékesen megmondom, most március van, de még mindig tudok vele villogni a cégnél! Köszönöm szépem még egyszer! Reggel bementünk a belvárosba és ettünk egy jót egy helyi fain kis étterembe, jah nem reggel volt, hanem délután 1-2, de nem baj! Majd a Caffee Nero-ban bertünk egy jó kis kávét egy finom sütivel. Záporoznak az sms-ek és drága Édesanyám is hív az egyetlen mamácska! Persze ukránul beszélünk és szegény lány most hallja először, hogy mennyire folyékonyan beszélem is ezt a másik számáéra teljesen idegen nyelvet! SLAVA UKRAJINI! Szóval nagymosolygás és persze haladunk tovább, mert este tuti fosra vágom magam! Szerintem senkinek nem kell bemutatnom, hogy milyen lett az éjszaka, persze nem otthon aludtam, de hazaakartam menni reggel, mert elakartam búcsúzni az anyukáktól, mert olyan kis kedvesek voltak, hogy tőlük is kaptam egy kis Mikulás csomagot, amiben volt egy kis ajándék is, egy kis szuper zenélő nyakkendő! Ha véletlenül Önök is olvassák ezt, akkor szeretném nagyon-de nagyon megköszönni még egyszer a kedveskedést! Szóval a buli másnapján megpróbáltam hazamenni, de ez esélytelen volt, mert annyira dehidratált és fáradt volta, hogy az Atacama sivatag hozzám képest egy oázis és tropikárium! Nincs mese, telefonálni kell! Könnyes búcsú és nagyköszönések, szerintem életem legkeményebb kettő perce volt, de szerintem azért sikerült illendően elköszönni az anyukáktól! Ilyen ez a pop szakma vagy erősen, vagy sehogy, néha elképzelhetetlen, hogy a gigámon néha már mennyi tudatmódosító dolog vitorlázott le… Világ lázadói egyesüljetek! ú

 A szuper bögrém ami felkavarja a kávémat!