2015. augusztus 20., csütörtök

Divex party : Második felvonás



   Először talán Fraser küldött egy e-mailt, hogy őt Beccky meghívta egy buliba és, hogy küldje körbe a teljes mérnöki osztályon a meghívót. Nem kell az ilyet tovább küldeni, mert mindenki tud mindenkiről mindent.

   Engem először Clair hívott meg, de még a buli előtt vagy 2 hónappal. Öcsém annyit várni erre. Addig én szerintem vagy 50x éreztem magam „jól” a belvárosban. De engem legalább személyesen hívtak meg, mondjuk, amikor Clair meghívott, én már tudtam a buliról, Ő meg nagy szemekkel nézett rám, hogy az hogy lehet? Eredetileg a bulit csakis a villanyászok akarták és csakis maguknak… Heh, villanyászok! Hát oda a Gépész mindig bepofátlankodik.

   Eljött a nagy nap, de nem mondtam senkinek semmit, hogy megyek-e vagy nem! Valahogy nem volt meg a hatalmas szikra, hogy viselkedve igyak, és véletlenül sem tolhatom le a gatyámat vagy odafigyelve beszéljek nehogy valaki valamit félreértsen és legközelebb a munkában meg jöjjenek a bajok. Volt egy nagyobb gondom, az pedig az, hogy senki nem melegített velem… Magyar szokás, hogy igyunk, mielőtt inni megyünk! Hát nehogy már szesz nélkül menjek szeszelni. Szóval ez volt egy gond a másik az, hogy még Fraser sem jött el, mert neki meg új csaja van és nagyon szerelmes… Eszem a kis lelkét, most nagyon lelkes és most van az a periódus, amikor barátok, kocsmák és a nagy csúnya italozások hanyagolva vannak a kislány miatt. Adok neki 1 hónapot és már nyomni is foga az e-mail dömpingeket, hogy haladjunk a Noose & Monkey-ba.

   Nah, szóval, csak simán péntek este volt és bedöglöttem a kanapéra, de éreztem kell a kis lelkemnek valamilyen balzsam szóval pattintottam egy sört, amit még drága Lindiék hagytak rám. Egy sör, két sör….5 sör becsúszott és éreztem hogy most még a világ is kevés lenne a hibátlan tánctudásomhoz, de nem, döglök inkább tovább.
   Kedves Tamás mi lenne, ha nem mennél sehova és spórolnál egy kis pénzt? Hogy ez még soha nem jött be lassan a 27 év alatt. Apropó már mondták, hogy közel a 30-hoz lassan elkellene kezdeni viselkedni, nem megy! Bocsánat!
   Döglés a kanapén és szisszentem a 6. sörömet is, mikor látom kaptam egy sms-t Megan-tól, hogy Ő lassan benn van a városban és jó lenne találkozni! Heh, text vissza, hogy NOPE, Sajti a harcedzett italos, most inkább otthon döglik! Furán is hangzik, de komolyan akkor valahogy nem akartam kikelni a kanapéból.
   Csak mellesleg megjegyzem, olyan kanapém van, ami csak ülésre jó, feküdni nem a legjobb rajta mert lelóg a lábad róla, akkor sem megyek sehova… Mekkora hazugságok! Néha csak merengek, hogy én komolyan hiszek még az ilyen mesékben!
   Csörög a telefon és drága Kelly az, hogy mi lenne, ha azonnal letolnám a képem a centerbe. ÁÁÁ kedves kis Kelly nem megyek én sehova! Why? Fáradt vagyok, meg véletlenül megittam már 6 sört és percenként kell menni a budira. Azonnal menjek le! Jött az utasító válasz! Hogyne gazdám, de nem nagyon megyek le. Telefont leraktam és kész! Kelly kitartó ugyanis vele eléggé sokat voltam a buliba… Hehe, nah szóval szegény lány még szenvedett egy picit én meg beadtam a derekam. Az érdekes, hogy a srácok nem nagyon kerestek, de jobb is, jobban szeretem, ha lányok hívogatnak, főleg az ilyen szépek, mint akik nálunk vannak! Nah ezért imádni fognak, mert tudom például, hogy Kelly kiszokta gugli fordítózni a blogomat. Szóval, drága Kelly imádlak, nagyon nagy vagy és sose feledd – TEAM AWESOME!

   Tusolás hideg vízben, mert a 6 sör már dolgozott, felöltöztem olyan csinosan, mint aki bulizni megy… ÁÁÁ! Szóval elindultam és lementem a clubba ahol voltunk, örültek nekem, én meg nekik és ez olyan szuper érzés. Szóval Sajti nyomta a szokásosat, kimentem a pulthoz és kettesével elkezdtem leveregetni a vodkákat. Körülbelül 10 perc múlva újra azon szinten voltam amit a kanapéban éreztem.
   Csoportképek és beszélgetések a világ hülyeségeiről, de nagyon szuper minden. Egy-két srác jól érzi magát és van, aki nem, de az élet kemény, inni kell és minden a helyén lesz, jaj nehogy komolyan vegyétek… Világ lázadói egyesüljetek! Huh írom a blogot és megkívántam egy sört… 

A brigád egy része   

   Kezdek bemelegedni a lányokkal erre csak, kitalálják, hogy álljunk tovább. Oké, rendben miért ne, nekem főleg oké, mert ezekben a clubokban még nem voltam. Megfogtam Michael-t és a lányokkal átmentem a tőlünk kb 20 méterre lévő másik clubba.
   Irány a pult és indítottam is a jól bevált vodka kombóval Mick meg kapott egy fain pintet. Huhuhuuhuhu, hát itt van valami színpadnak nevezhető dolog, de nem nagyon van élet én meg inkább szomjas vagyok most mint táncos kedvemben, szóval a DJ pult előtt Mick-kel elkezdtük kitárgyalni  a nagy Kanadai kérdést, hogy hogyan lehetne odaköltözni kb egy évre. ŐŐŐ, hát telepakoltuk a Dj pultot vodkás és sörös poharakkal, majd jött a kedves DJ és mondta, hogy szeretné kezdeni a munkáját. Necces volt lepakolni. Mick bácsival belendültünk.

   Elindult a zene és lányok is elkezdtek feléledni. Mondtam Mick-nek, hogy most már van hely, letudunk ülni, a lányok meg csak melegítsék be magukat a tánctéren. Figyelem a lányokat és Kelly nagyon mutogat, hogy menjek táncolni. Huh, simán, hogy megyek, hiszen állandóan mondja, hogy Ő mekkora nagy táncoló, nah most megnézem. AZTA, gyerekek Micheal Jackson összes táncosa mehet a kukába, Kelly iszonyatosan jól táncol, én ilyet még nem is láttam. Kelly, nagyon köszi, 2x is, azért is mert lerángattál és azért is mert ilyen jót táncoltunk.
  
   Nah Kelly után bevertem még 2 vodkát és jött Megan... Nah az volt vicces, mert már Ő is kicsit ittas volt én meg lassan nagyon frankón néztem ki… ÁÁÁ egy vicc volt, ahogy mi táncoltunk, de kentük neki, senki és semmi nem ellenfél. A fotókon ez látszik is.

Igyekszik az ember   

   Valaki megint mondja, hogy menjünk tovább. Öcsém, ok akkor menjünk tovább. Nah most már sokat sétáltunk és banda fele már össze vissza volt, mert már mindenki kész volt mint a… Szóval valamilyen Ír kocsmában kötöttünk ki, én kikötöttem a pultnál és kikértem egy sört. Megittam és meghaltam. huh soha ne igyatok ír kocsmában. Tuti attól az egy sörtől készültem ki. Nah jólvan ez már nem pálya. Kell egy kis kaja, Apám mindig tanította, hogy fiam az uborkát nem szagolni kell, hanem két pofára zabálni és akkor ihatsz mint a gép.
   Kiléptem az ír kocsmából és elindultam egy kebabos felé. Finomnak nem mondható kebabot ettem, mert emlékszem, hogy a sirályokkal ettem meg a felét. De jó fej vagyok…
   irány haza, másnap reggel persze az Attacama sivatagot éreztem a torkomba, huh a dehidratáltság, tuti azért vagyok másnapos és semmi köze nincs hozzá a sok-sok vodkának.
   Kemény hétvége következett. Nagyon köszönöm mindenkinek, iszonyatosan jól éreztem magam és köszönöm még egyszer Kelly, hogy lerángattál, nagy ölelés, ha olvasod.

   Hétfőn Mick megint mosolyogva fogadott és kérdezte, hogy én is voltam a meleg bárban? He??? Nagyon komoly szigorral azt kell mondanom, hogy nem, de Mick én egy ideig veled ittam, még megvoltál. Basszus Tamás én nem iszom veled többet, mert mindig rossz vége van… Az élet kemény!