2015. március 19., csütörtök

Bor és olaj...



   Gondolom, nem kell senkinek sem bemutatni azokat a dolgokat és érzéseket, amikor érdeklődsz egy lány után. Felkelsz, elmész dolgozni, próbálsz dolgozni, de valahogy sehogyan sem megy, mert ránézel egy alkatrészre és ő jut az eszedbe. Basszus, nem könnyű! Mindegy, keresed, kutatod a lehetőségeket, hogy, hogyan tudj vele találkozni, amikor az élet enged a gyeplőn és jön a lehetőség. Nálam nem volt ez olyan egyszerű, mert maga az internet csodálatos világában könnyedén kommunikálunk, de amikor majdnem mindenre NEM a válasz azért eléggé nehéz haladni lőre és az érzelmekről akkor még ne is beszéljünk!
    Természetesen az első találkozás után már másnap ismerősöm volt az egyik leghíresebb közösségi portálon. Jön a szöveg és nyomom a dzsuszt!
Egy ital? Egy kávé, vagy esetleg valami keményebb?
Nah jöttek a nagy pofára esések, mert a kislány nem csak poénból csinos, hanem tesz is érte rendesen. Naponta jár az edzőterembe és szintén nagy érdeklődéssel tanulmányozza az emberi szervezetre gyakorolt hatásukat az egyen táplálék kiegészítőknek. Nem közös terembe járunk, de mint köztudott, ugye én egy hivatásos testépítő vagyok, és csak másodállásban vagyok gépészmérnök… J Úgy is fogalmazhatnék, hogy a mérnökösdi csak egy szükséges rossz, hogy ki tudjam elégíteni az anyagi hátterét annak, hogy megtartsam a hátam méretét. Nah, jó csak viccelek, amúgy hétvégenet full alkoholista vagyok!
    A lényeg! A hölgy nagyon tetszik, terembe is jár, közös érdeklődési körünk van bőséggel, no meg nem utolsó sorban ott van az Offshore és az olaj kérdés. Sosem hittem a fekete aranyban, de ha megcsap a nafta illata, akkor egyszerűen a rabja leszel. Húgom csak pár hónapot dolgozott Ausztriában az OMW-nél, de már napi szinten hallgattam tőle, hogy mi a helyzet az olajjal, és hogy halad a piac. Kemény élet, nekem meg persze terve kijutni egy tengeri olajfúró platformra. Koncentrálsz, akarod, cselekszel és az élet úgy manőverezi és mozgatja a hajó vitorláit, hogy eljuss a megfelelő helyre és megtaláld a megfelelő embereket. Ha nem is érzed így, akkor neked kell felismerni azt, hogy basszus, igen, ott volt a helyzet… Rájössz, és már máshogy gondolkodsz!
    A közösségi hálón a levelezésin egyszerőek voltak a kislánnyal, én kentem volna a malter témát, de nem engedte. Nem volt fogás rajta… Küzdeni kell. Végül se kávé, se alkohol, így nincs mese, csak eszik valamit? Eszik is, de csak tisztán és mondjuk úgy, hogy mocskosul edz! Hah olyan mint én, csak nekem néha bemászik egy-két süti és egy családi pizza a piálás előtt. Szóval csak sikerült egy randit leszervezni egy kis vacsorával. Ami jó, hogy rám bízta az étterem választást. Számomra így nem is volt kérdéses, hogy hova menjünk, hisz a város legjobb olasz éttermét választottam a nemes alkalomra. Az étterem a Union Square-ban van és a neve Carluccio’s. A nagy nap előtt elmentem és foglaltam asztalt, elmagyaráztam, hogy itt randi lesz, szóval mindenki készüljön fel és megkérdeztem, hogy holnap fog-e Orsi barátom dolgozni! Igen, fog! Már fél siker, ha ismered a pincért!
Nagy nap, izomból izgulok, de sietnem is kell, mert még ezer helyre el kell jutnom és az öltönyömet is le kell adnom a tisztítóban. Az öltöny miatt majdnem volt egy kis oral sex roller, de megoldottam. Semmi extra nem lenne, ha lenne kocsim es nem busszal meg gyalog kellene mindent bejárnom. Öltönyt leadtam, de majdnem elkéstem a randiról, szóval az utolsó percekben iszonyatosan futottam, de legvégső métereken mar csak sétáltam, hiszen nem érkezhetek úgy, mint aki izomból fut, mert késésben van… Ha-ha!
    Megérkeztem, Ő már ott volt, ejha, egy pontos lány…
Fenn vagyunk az étteremben es Orsi is észrevett minket, egyből kivalló kiszolgálás volt, nem mintha amúgy ez a nemes étterem híres lenne arról, hogy nem megfelelő a vendégszeretete.
Étel rendelés… Persze nekem már péntek lévén, teljesen mindegy volt, hogy mennyi szénhidrátot viszek be, de a kedves hölgy megválogatta a vacsorát és csak egy egyszerű salátát rendelt a sok tésztás étel mellet. Magamnak egyből rendeltem egy nagyon finom montepulciano d'abruzzo bort és a legnagyobb meglepetésemre az ifjú hölgy csak egy pohár csapvizet rendelt. 

   Vacsora rendben zajlott, és iszonyatosan élveztük egymás társaságát. Az alatt a pár óra alatt iszonyatos mennyiségű tudást szedtem fel az Offshore, azaz a tengeri olajfúró technológiákkal kapcsolatban. Élveztem az estét, nem különben, hogy iszonyatosan jó olasz borokat ittam egész este, de velem ellentétben Ő csak teát és sok-sok csapvizet rendelt. Fura, de Ő tényleg komolyan veszi az életstílusát. Vacsora vége fele én már igen kellemesen éreztem magam, mert azért még hajnalban keltem és igen erős borokat ittam. Minden oké, csak többet mosolyogtam a kelleténél. Séta haza és még sok-sok beszélgetés, de végül a ház ajtajában egy nagy öleléssel búcsúztunk el… Szuper jó volt, de ami legjobb, hogy Ő is a belvárosban lakik. De nem tudom, hogy, hogyan történt, de én igencsak eltévedtem, mire hazataláltam, mert a sok kicsi hasonló utca megkavart, no meg nem mellékesen az is közbejátszott, hogy iszonyatosan boldog voltam, csodás este volt, szeretnem még egyszer megköszönni!
 Egy jövőbeli cél